نی‌ نی سایت

غذاهای مجلسی با مرغ: جشنی از طعم و هنر




غذاهای مجلسی با مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایت

مرغ یکی از پرطرفدارترین پروتئین‌ها در آشپزی ایرانی است و تنوع بی نظیری در غذاهای مجلسی با آن وجود دارد. در این پست، به بررسی 18 تجربه از کاربران نی نی سایت در مورد غذاهای مجلسی با مرغ می‌پردازیم تا ایده‌های جدیدی برای میزبانی‌های شما ارائه دهیم.

این تجربیات، خلاصه‌ای از نظرات، نکات و ترفندهای ارزشمند کاربران نی نی سایت است که می‌تواند به شما در تهیه یک غذای مجلسی با مرغ خوشمزه و بی‌نقص کمک کند.

  • 💥زرشک پلو با مرغ مجلسی: راز خوشمزگی در سس غلیظ و عطر زعفران است.
  • 💥مرغ شکم پر با آلو و گردو: طعم ملس و متفاوت که همیشه مورد استقبال قرار می‌گیرد.
  • 💥خورشت فسنجان با مرغ: غلظت مناسب و طعم ملس راز اصلی فسنجان خوشمزه است.
  • 💥مرغ ترش: بهره‌گیری از سبزیجات معطر شمالی، طعم بی‌نظیری به این غذا می‌بخشد.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥ته چین مرغ: لایه‌های زعفرانی و طعم عالی مرغ، ته چین را به یک غذای شیک تبدیل می‌کند.
  • 💥باقالی پلو با مرغ: بهره‌گیری از شوید تازه و مرغ طعم دار شده، طعم فراموش نشدنی دارد.
  • 💥مرغ ناردونی: طعم ملس انار، طعمی به یاد ماندنی به مرغ می‌دهد.
  • 💥مرغ پرتقالی: طعم ترش و شیرین پرتقال، مرغ را خوشمزه و متفاوت می‌کند.
  • 💥خورشت بادمجان با مرغ: ترکیب مرغ و بادمجان، یک غذای اصیل و خوشمزه است.
  • 💥مرغ کنجدی: کنجد طعم و بافت خاصی به مرغ می‌دهد.
  • 💥جوجه کباب زعفرانی: بهره‌گیری از سینه مرغ و طعم دار کردن با زعفران و ادویه های مخصوص.
  • 💥خوراک مرغ و سبزیجات: یک غذای سالم و مقوی برای مهمانی ها.
  • 💥رولت مرغ: با ظاهری شیک و مجلسی، انتخاب مناسبی برای مهمانی ها است.
  • 💥کتلت مرغ: یک پیش غذای خوشمزه و آسان برای تهیه.
  • 💥ناگت مرغ خانگی: جایگزین سالم برای ناگت های آماده.
  • 💥مرغ سوخاری خانگی: با طعمی ترد و لذیذ، مورد علاقه همه است.
  • 💥شیشلیک مرغ: گزینه ای مناسب برای مهمانی های تابستانی و دورهمی ها.
  • 💥بریانی مرغ: یک غذای سنتی و خوشمزه برای مهمانی های خاص.

با بهره‌گیری از این ایده‌ها، می‌توانید سفره‌ای رنگین و خوشمزه برای مهمانان خود بچینید و لحظات شادی را در کنار هم سپری کنید.






غذای مجلسی با مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایت


غذای مجلسی با مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایت

1. مرغ شکم پر با زرشک و گردو

یکی از محبوب‌ترین غذاهای مجلسی با مرغ، مرغ شکم پر با زرشک و گردو هست.خیلی‌ها پیشنهاد دادن که حتماً از مرغ درسته استفاده بشه تا ظاهر بهتری داشته باشه.مهم‌ترین نکته توی این غذا، طعم‌دار کردن مرغ هست.قبل از پخت، مرغ رو با آبلیمو، زعفران و ادویه‌های مختلف خوب مزه‌دار کنید.برای مواد داخل شکم مرغ، زرشک، گردو، پیاز داغ و سبزیجات معطر رو با هم تفت بدید و بعد از پخت، داخل مرغ بریزید.بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن که برای پخت مرغ از فر استفاده بشه تا هم ظاهر بهتری داشته باشه و هم طعمش لذیذتر بشه.

یادتون نره که در حین پخت، چند بار مرغ رو با کره یا روغن زعفرانی چرب کنید تا پوستش طلایی و براق بشه.

موقع سرو هم میتونید دور مرغ رو با سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید.نکته آخر اینکه، حتماً از زرشک تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم غذا عالی بشه.

2. خورشت مرغ آلو

خورشت مرغ آلو هم یه گزینه عالی برای مهمونی‌هاست. طعم ترش و شیرین این غذا خیلی خوشمزه است و معمولاً همه دوستش دارن. برای تهیه این خورشت، اول مرغ رو با پیاز و ادویه تفت بدید و بعد بهش آلو، رب گوجه فرنگی و کمی شکر اضافه کنید. مقدار آلو و شکر بستگی به ذائقه شما داره. اگر طعم ترش دوست دارید، آلو بیشتری استفاده کنید و اگر طعم شیرین رو ترجیح میدید، شکر بیشتری اضافه کنید. بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن که برای طعم بهتر، کمی زعفران به خورشت اضافه کنید. برای اینکه خورشت غلیظ بشه، میتونید در اواخر پخت، کمی آرد رو در آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. این خورشت رو میتونید با پلو زعفرانی سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.

3. مرغ ترش

مرغ ترش یکی از غذاهای شمالی محبوبه که برای مهمونی‌ها هم خیلی مناسبه. طعم ترش و ملس این غذا خیلی خاصه. مواد اصلی این غذا شامل مرغ، گردو، رب انار، پیاز و سبزیجات معطر مثل نعناع و جعفری هست. برای تهیه مرغ ترش، اول پیاز رو تفت بدید و بعد مرغ رو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد، گردو، رب انار و سبزیجات معطر رو اضافه کنید. مقدار رب انار بستگی به ذائقه شما داره. اگر طعم ترش رو دوست دارید، رب انار بیشتری استفاده کنید. بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن که برای طعم بهتر، کمی آبغوره هم به غذا اضافه کنید. این غذا رو میتونید با کته یا پلو سرو کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. نکته مهم اینه که حتماً از گردوی تازه و با کیفیت استفاده کنید.

4. جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی یه غذای ساده و در عین حال شیک برای مهمونی‌هاست. همه عاشق طعم و عطر این غذا هستن. برای تهیه جوجه کباب زعفرانی، مرغ رو به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز، ماست، زعفران، آبلیمو و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. هر چه مدت زمان بیشتری مرغ در مواد بخوابه، طعمش بهتر میشه. بهتره حداقل 2-3 ساعت مرغ رو در مواد بخوابونید. برای پخت جوجه کباب، میتونید از منقل، فر یا تابه استفاده کنید. اگر از منقل استفاده میکنید، حتماً از ذغال با کیفیت استفاده کنید تا طعم دودی بهتری به جوجه کباب بده. موقع سرو، جوجه کباب رو با برنج، گوجه فرنگی کبابی و فلفل سبز تزیین کنید.

5. ته چین مرغ

ته چین مرغ یه غذای شیک و مجلسیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. ظاهر زیبا و طعم لذیذ این غذا، همه رو به وجد میاره. برای تهیه ته چین مرغ، اول مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و بعد ریش ریش کنید. برنج رو هم آبکش کنید و با ماست، تخم مرغ، زعفران و روغن مخلوط کنید. در ته قابلمه، کمی روغن بریزید و بعد یک لایه برنج، یک لایه مرغ و دوباره یک لایه برنج بریزید. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا ته چین پخته و طلایی بشه. موقع سرو، ته چین رو برگردونید و با زرشک، خلال پسته و بادام تزیین کنید. بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن که برای طعم بهتر، کمی گلاب هم به برنج اضافه کنید.

6. رولت مرغ

رولت مرغ یه غذای مدرن و شیکه که برای مهمونی‌های خاص خیلی مناسبه. ظاهر زیبا و طعم متفاوت این غذا، همه رو شگفت‌زده میکنه. برای تهیه رولت مرغ، سینه مرغ رو چرخ کنید و با پیاز، سیر، جعفری، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. مخلوط مرغ رو روی یک نایلون پهن کنید و داخلش رو با مواد دلخواه مثل قارچ، فلفل دلمه‌ای، هویج و پنیر پیتزا پر کنید. نایلون رو رول کنید و رولت رو به مدت 30-40 دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت، رولت رو برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید. میتونید رولت رو قبل از پخت، در آرد سوخاری بغلتونید تا بعد از پخت، تردتر بشه. برای طعم بهتر، میتونید کمی سس باربیکیو هم روی رولت بمالید.

7. خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ یه غذای ساده و خوشمزه است که برای مهمونی‌های خودمونی خیلی مناسبه. تهیه این غذا خیلی آسونه و نیاز به مواد اولیه زیادی نداره. برای تهیه خوراک مرغ و قارچ، مرغ رو به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز و قارچ تفت بدید. بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد، بهش رب گوجه فرنگی، ادویه و کمی آب اضافه کنید. اجازه بدید تا مرغ و قارچ بپزن و خوراک غلیظ بشه. میتونید این خوراک رو با نان باگت یا پلو سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی خامه هم به خوراک اضافه کنید.

8. کتلت مرغ

کتلت مرغ یه غذای ساده و پرطرفداره که برای مهمونی‌ها هم میشه استفاده کرد. مخصوصاً اگر بچه کوچیک دارید، کتلت مرغ یه گزینه عالیه. برای تهیه کتلت مرغ، سینه مرغ رو چرخ کنید و با پیاز، سیب زمینی پخته شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. از مواد کتلت، گلوله‌های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید. کتلت‌ها رو میتونید با نان، سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی جعفری خرد شده هم به مواد کتلت اضافه کنید. اگر میخواید کتلت‌ها رژیمی‌تر باشن، میتونید اونها رو در فر بپزید.

9. اسنک مرغ

اسنک مرغ یه غذای سبک و خوشمزه است که برای مهمونی‌های عصرونه خیلی مناسبه. تهیه این اسنک خیلی آسونه و نیاز به مواد اولیه زیادی نداره. برای تهیه اسنک مرغ، مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و سس مایونز مخلوط کنید. مواد اسنک رو بین دو تا نان تست قرار بدید و در ساندویچ‌ساز یا تابه گرم کنید. اسنک‌ها رو میتونید با سس کچاپ یا سس خردل سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی پنیر پیتزا هم به مواد اسنک اضافه کنید. میتونید از نان‌های پیتا هم برای تهیه این اسنک استفاده کنید.

10. پیتزا مرغ

پیتزا مرغ یه غذای پرطرفداره که برای مهمونی‌های دوستانه خیلی مناسبه. همه عاشق طعم و عطر پیتزا هستن. برای تهیه پیتزا مرغ، خمیر پیتزا رو آماده کنید و روی اون سس گوجه فرنگی بمالید. مرغ پخته شده، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و پنیر پیتزا رو روی خمیر پیتزا بریزید. پیتزا رو در فر از قبل گرم شده بپزید تا پنیر آب بشه و خمیر طلایی بشه. پیتزا رو با سس کچاپ یا سس فلفل سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی آویشن هم روی پیتزا بپاشید. میتونید از سس پستو هم به عنوان سس پایه پیتزا استفاده کنید.

11. سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه با مرغ یه پیش غذای خوشمزه و پرطرفداره که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. تهیه این سالاد خیلی آسونه و نیاز به مواد اولیه زیادی نداره. برای تهیه سالاد الویه با مرغ، سیب زمینی، تخم مرغ و مرغ پخته شده رو نگینی خرد کنید. خیارشور، نخود فرنگی و سس مایونز رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد الویه رو به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار بدید تا خنک بشه. سالاد الویه رو با نان تست، چیپس یا کراکر سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی آبلیمو هم به سالاد اضافه کنید. میتونید از ژامبون مرغ هم به جای مرغ پخته شده استفاده کنید.

12. سوپ مرغ

سوپ مرغ یه پیش غذای گرم و مقویه که برای فصل زمستون خیلی مناسبه. تهیه این سوپ خیلی آسونه و برای درمان سرماخوردگی هم خیلی مفیده. برای تهیه سوپ مرغ، مرغ رو با پیاز، هویج، کرفس و ادویه‌های مختلف بپزید. مرغ رو از سوپ خارج کنید و ریش ریش کنید. آب مرغ رو صاف کنید و دوباره به قابلمه برگردونید. جو پرک یا ورمیشل رو به سوپ اضافه کنید و اجازه بدید تا بپزه. مرغ ریش ریش شده رو هم به سوپ اضافه کنید و سوپ رو با جعفری خرد شده تزیین کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی آبلیمو هم به سوپ اضافه کنید. میتونید از قارچ هم در تهیه این سوپ استفاده کنید.

13. دلمه برگ مو با مرغ

دلمه برگ مو با مرغ یه غذای خوشمزه و مجلسیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. تهیه این دلمه کمی وقت‌گیره، اما ارزشش رو داره. برای تهیه دلمه برگ مو با مرغ، مرغ چرخ کرده رو با برنج، سبزی دلمه، لپه، پیاز داغ و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. برگ موها رو بشویید و مواد دلمه رو داخلشون بپیچید. دلمه‌ها رو در قابلمه بچینید و روی اونها سس گوجه فرنگی بریزید. دلمه‌ها رو به مدت 1-2 ساعت بپزید تا نرم بشن و سس غلیظ بشه. برای طعم بهتر، میتونید کمی آبلیمو هم به سس دلمه اضافه کنید. میتونید از برگ کلم هم برای تهیه این دلمه استفاده کنید.

14. کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ یه غذای سریع و آسونه که برای مهمونی‌های غیر رسمی خیلی مناسبه. تهیه این کباب خیلی راحته و نیاز به مواد اولیه زیادی نداره. برای تهیه کباب تابه ای مرغ، مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. مواد کباب رو در تابه پهن کنید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. کباب تابه ای رو با برنج، نان، سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی جعفری خرد شده هم به مواد کباب اضافه کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده هم به جای مرغ چرخ کرده استفاده کنید.

15. ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ یه غذای سبک و خوشمزه است که برای مهمونی‌های تولد خیلی مناسبه. تهیه این ساندویچ خیلی آسونه و نیاز به مواد اولیه زیادی نداره. برای تهیه ساندویچ مرغ، مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با سس مایونز، خیارشور خرد شده، ذرت و فلفل دلمه‌ای مخلوط کنید. مواد ساندویچ رو بین دو تا نان باگت یا نان تست قرار بدید. ساندویچ‌ها رو میتونید با چیپس یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی کاهو هم به ساندویچ اضافه کنید. میتونید از سس خردل هم به جای سس مایونز استفاده کنید. میتونید ساندویچ‌ها رو قبل از سرو، کمی گرم کنید.

16. ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ خانگی یه غذای خوشمزه و سالم برای بچه‌هاست که برای مهمونی‌ها هم میشه استفاده کرد. تهیه ناگت خانگی خیلی آسونه و خیالتون راحته که از مواد اولیه سالم استفاده کردید. برای تهیه ناگت مرغ خانگی، سینه مرغ رو چرخ کنید و با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف مخلوط کنید. از مواد ناگت، شکل‌های دلخواه درست کنید و در آرد سوخاری بغلتونید. ناگت‌ها رو در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشن. ناگت‌ها رو با سس کچاپ یا سس خردل سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید کمی پودر سیر هم به مواد ناگت اضافه کنید. میتونید ناگت‌ها رو در فر هم بپزید.

17. مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی یه غذای خوشمزه و متفاوت هست که طعم شیرین و ملس اون باعث میشه یه غذای خاص برای مهمونی ها باشه. به ویژه اگر دنبال یک طعم جدید و متفاوت هستید. برای تهیه مرغ پرتقالی، تکه های مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید و سرخ کنید. در یک تابه جدا پیاز داغ درست کنید و آب پرتقال طبیعی، شکر (به میزان دلخواه)، سرکه سیب، و پوست رنده شده پرتقال رو بهش اضافه کنید. اجازه بدید سس کمی غلیظ بشه، سپس مرغ های سرخ شده رو به سس اضافه کنید و اجازه بدید طعم ها با هم مخلوط بشه. میتونید این غذا رو با برنج و یا پوره سیب زمینی سرو کنید. برای تزیین میتونید از برش های پرتقال استفاده کنید. اگر طعم تند رو دوست دارید میتونید کمی فلفل قرمز هم به سس اضافه کنید.

18. کرپ مرغ و قارچ

غذای مجلسی با مرغ: گلچینی از تجربیات نی نی سایتی ها

کرپ مرغ و قارچ یک غذای شیک و مدرن هست که برای مهمونی های خاص بسیار مناسب هست. هم میتونه به عنوان پیش غذا سرو بشه و هم به عنوان غذای اصلی. ابتدا کرپ ها رو طبق دستور تهیه آماده کنید. برای تهیه مواد میانی، مرغ پخته شده و خرد شده رو با قارچ تفت داده شده، پیاز داغ، و سس بشامل مخلوط کنید. مقداری از مواد میانی رو داخل هر کرپ بریزید و کرپ ها رو رول کنید یا به شکل دلخواه تا بزنید. میتونید کرپ ها رو در فر گرم کنید یا در تابه کمی تفت بدید تا طلایی بشن. برای تزیین میتونید از جعفری خرد شده و کمی پنیر پارمزان استفاده کنید. میتونید به جای سس بشامل از سس آلفردو هم استفاده کنید.

1. مرغ شکم پر با گردو و آلو

خیلی از خانم های نی نی سایت مرغ شکم پر با گردو و آلو رو یه گزینه شیک و مجلسی برای مهمونی هاشون میدونن. طعم ملس گردو و آلو با مرغ یه ترکیب فوق العاده میشه. یه نکته مهم اینه که حتماً مرغ رو چند ساعت قبل مزه دار کنید تا طعمش عالی بشه. میتونید از زرشک هم برای داخل شکم مرغ استفاده کنید که هم ظاهر قشنگتری داشته باشه هم طعمش بهتر بشه. بعضی ها هم به جای آلو از قیسی استفاده میکنن که اونم خوشمزه میشه. بهتره برای پخت مرغ شکم پر از فر استفاده کنید تا هم ظاهرش قشنگ تر بمونه هم خوب مغزپخت بشه. یادتون باشه قبل از گذاشتن مرغ توی فر، سطحش رو با کره و زعفران رومال کنید.

2. زرشک پلو با مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یه غذای کلاسیک و همیشه محبوبه که تو همه مهمونی ها میدرخشه. مهمترین نکته برای خوشمزه شدن مرغ، بهره‌گیری از زعفران فراوون و پیاز داغ طلاییه. برای اینکه مرغتون آبدار بمونه، بعد از سرخ کردن اون رو داخل سس گوجه فرنگی و ادویه ها بپزید. بعضی از خانم ها برای خوش طعم شدن زرشک پلو از آب مرغ هم استفاده میکنن. بهتره زرشک رو قبل از تفت دادن کمی خیس کنید تا نسوزه و نرم بشه. میتونید زرشک پلو رو با خلال پسته و بادام تزیین کنید که خیلی شیک میشه.

3. مرغ ترش با سس انار

مرغ ترش با سس انار یه غذای خوشمزه و متفاوته که طعم ترش و شیرینش خیلی دلچسبه. برای تهیه این غذا، مرغ رو با گردو آسیاب شده، رب انار، پیاز و ادویه ها مزه دار میکنن و بعد میپزن. میتونید به جای رب انار از آب انار هم استفاده کنید ولی باید زمان بیشتری برای پخت صرف کنید. بعضی از خانم ها برای اینکه طعم مرغ ترش ملس بشه، کمی شکر هم بهش اضافه میکنن. این غذا رو میتونید با برنج کته یا پلو سرو کنید. تزیین مرغ ترش با دونه های انار ظاهر خیلی قشنگی بهش میده.

4. جوجه کباب تابه ای زعفرانی

جوجه کباب تابه ای یه گزینه سریع و آسونه که میتونه برای یه مهمونی خودمونی مناسب باشه. مهمترین نکته برای نرم شدن جوجه کباب، بهره‌گیری از ماست و پیاز رنده شده توی مواد اولیه است. بهتره جوجه کباب رو با حرارت ملایم بپزید تا خوب مغز پخت بشه. میتونید جوجه کباب رو با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی تزیین کنید. برای اینکه جوجه کباب طعم دودی بگیره، میتونید یه تیکه زغال داغ رو داخل تابه بذارید و روش روغن بریزید. سرو جوجه کباب با پلو یا نون بستگی به سلیقه شما داره.

5. مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی یه غذای خوش عطر و طعمه که برای مهمونی های خاص خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، مرغ رو با آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده، عسل و ادویه ها مزه دار میکنن و بعد میپزن. میتونید به جای عسل از شکر هم استفاده کنید ولی عسل طعم بهتری به غذا میده. بعضی از خانم ها برای غلیظ تر شدن سس پرتقالی، کمی نشاسته ذرت هم بهش اضافه میکنن. تزیین مرغ پرتقالی با حلقه های پرتقال ظاهر خیلی جذابی بهش میده. این غذا رو میتونید با پلو زعفرانی یا پوره سیب زمینی سرو کنید.

6. خورشت مرغ ناردونی

خورشت مرغ ناردونی یه خورشت خوشمزه و اصیله که با مرغ، گردو، رب انار و دونه انار تهیه میشه. مهمترین نکته برای خوشمزه شدن این خورشت، بهره‌گیری از رب انار ملس و گردوی تازه است. بهتره گردو رو قبل از اضافه کردن به خورشت کمی تفت بدید تا طعمش بهتر بشه. میتونید به جای دونه انار از آب انار هم استفاده کنید ولی دونه انار طعم و ظاهر بهتری به خورشت میده. این خورشت رو میتونید با پلو سرو کنید. تزیین خورشت مرغ ناردونی با دونه های انار و گردوی خرد شده ظاهر خیلی قشنگی بهش میده.

7. رولت مرغ

رولت مرغ یه غذای شیک و مجلسیه که برای مهمونی های خاص خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، مرغ چرخ کرده رو با پیاز، ادویه ها و سبزیجات معطر مخلوط میکنن و داخل یه ورقه نازک گوشت پهن میکنن و بعد رول میکنن و میپزن. میتونید داخل رولت از مواد مختلفی مثل قارچ، پنیر پیتزا و سبزیجات هم استفاده کنید. بهتره رولت رو بعد از پختن کمی سرد کنید و بعد برش بزنید تا ظاهرش خراب نشه. تزیین رولت مرغ با سس گوجه فرنگی و سبزیجات معطر ظاهر خیلی جذابی بهش میده. این غذا رو میتونید با پوره سیب زمینی یا سالاد سرو کنید.

8. ته چین مرغ

ته چین مرغ یه غذای خوشمزه و اصیله که برای مهمونی های ایرانی خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، مرغ پخته شده رو با ماست، تخم مرغ، زعفران و برنج مخلوط میکنن و داخل فر یا قابلمه میپزن. مهمترین نکته برای خوشمزه شدن ته چین، بهره‌گیری از ماست چکیده و زعفران فراوونه. میتونید داخل ته چین از زرشک، خلال پسته و بادام هم استفاده کنید. بهتره ته چین رو قبل از سرو کمی سرد کنید و بعد برش بزنید تا ظاهرش خراب نشه. تزیین ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام ظاهر خیلی قشنگی بهش میده.

9. مرغ سرخ شده با سس قارچ

مرغ سرخ شده با سس قارچ یه غذای ساده و خوشمزه است که برای مهمونی های خودمونی خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، مرغ رو سرخ میکنن و بعد با سس قارچ سرو میکنن. مهمترین نکته برای خوشمزه شدن سس قارچ، بهره‌گیری از قارچ تازه و خامه است. میتونید به سس قارچ کمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید. مرغ سرخ شده با سس قارچ رو میتونید با پلو یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. تزیین این غذا با جعفری خرد شده و برش های لیمو ظاهر قشنگی بهش میده.

10. پلو مخلوط با مرغ

پلو مخلوط با مرغ یه غذای راحت و خوشمزه است که برای مهمونی های کم جمعیت مناسبه. تزیین پلو مخلوط با مرغ با زرشک، خلال پسته و بادام ظاهر خیلی جذابی بهش میده. این غذا رو میتونید با سالاد شیرازی یا ماست سرو کنید. بهتره برای تهیه پلو مخلوط از برنج با کیفیت استفاده کنید تا غذاتون خوشمزه تر بشه.

11. پاچین مرغ

پاچین مرغ یه پیش غذای خوشمزه و شیکه که میتونه زینت بخش سفره مهمونی هاتون باشه. برای تهیه پاچین، قسمت بال مرغ رو مزه دار میکنن و بعد داخل فر یا سرخ کن میپزن. تزیین پاچین با سبزیجات تازه ظاهر خیلی قشنگی بهش میده. بهتره پاچین رو تا زمان سرو گرم نگه دارید.

12. شنیسل مرغ

شنیسل مرغ یه غذای بین المللیه که برای مهمونی های مدرن مناسبه. برای تهیه شنیسل، سینه مرغ رو داخل آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتونن و بعد سرخ میکنن. میتونید شنیسل رو با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد و سس سرو کنید. بهره‌گیری از ادویه های معطر توی آرد سوخاری طعم شنیسل رو خیلی بهتر میکنه. بهتره شنیسل رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه. تزیین شنیسل با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

13. مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یه فست فود خوشمزه و پرطرفداره که برای مهمونی های غیر رسمی خیلی مناسبه. برای تهیه مرغ سوخاری، تکه های مرغ رو داخل مواد سوخاری میغلتونن و بعد داخل روغن فراوون سرخ میکنن. بهتره مرغ سوخاری رو بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. تزیین مرغ سوخاری با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

14. کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ یه غذای سریع و آسونه که میتونه برای یه شام سبک مناسب باشه. برای تهیه کباب تابه ای، مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، ادویه ها و سبزیجات معطر مخلوط میکنن و داخل تابه سرخ میکنن. میتونید کباب تابه ای رو با نون یا پلو سرو کنید. اضافه کردن کمی سماق به کباب تابه ای طعمش رو خیلی بهتر میکنه. بهتره کباب تابه ای رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا خوب مغزپخت بشه. تزیین کباب تابه ای با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی ظاهر قشنگی بهش میده.

15. مرغ با سس باربیکیو

مرغ با سس باربیکیو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که برای مهمونی های تابستونی خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، مرغ رو با سس باربیکیو مزه دار میکنن و بعد روی گریل یا داخل فر میپزن. بهتره مرغ رو قبل از پختن چند ساعت داخل سس باربیکیو بخوابونید تا خوب مزه دار بشه. تزیین مرغ با سس باربیکیو با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

16. لازانیا با مرغ

لازانیا با مرغ یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که برای مهمونی های رسمی خیلی مناسبه. برای تهیه لازانیا، لایه هایی از ورقه های لازانیا، سس گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا رو روی هم قرار میدن و داخل فر میپزن. میتونید به جای گوشت از مرغ چرخ کرده هم برای تهیه لازانیا استفاده کنید. بهره‌گیری از سبزیجات معطر توی سس گوشت لازانیا طعمش رو خیلی بهتر میکنه. بهتره لازانیا رو بعد از پختن کمی سرد کنید و بعد برش بزنید تا ظاهرش خراب نشه. تزیین لازانیا با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

17. پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ یه فست فود خوشمزه و پرطرفداره که برای مهمونی های خودمونی خیلی مناسبه. برای تهیه پیتزا، خمیر پیتزا رو با سس گوجه فرنگی، مرغ پخته شده، قارچ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا میپوشونن و داخل فر میپزن. بهتره پیتزا رو بعد از پختن کمی سرد کنید و بعد برش بزنید تا ظاهرش خراب نشه. تزیین پیتزا با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

18. خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک مرغ و سبزیجات یه غذای سالم و رژیمیه که میتونه برای یه شام سبک مناسب باشه. این غذا رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید. بهتره از سبزیجات تازه و با کیفیت برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات استفاده کنید. تزیین خوراک مرغ و سبزیجات با جعفری خرد شده ظاهر قشنگی بهش میده.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا